Welkom!

ja

 

Hallo! Ik ben Iryna en ik hou van koken en fotograferen. Op GoodAtCooking kan je verschillende recepten vinden die ik voor mijn gezin maak. Ik hoop dat je ze ook lekker zou vinden. Voor elk recept maak ik een stap voor stap foto’s dus je kan hem heel makkelijk koken.

Ik kom oorspronkelijk uit Oekraïne en Nederlands is geen mijn moedertaal. Ik probeer zo weinig mogelijk fouten te maken maar toch schrijven in het Nederlands is nog moeilijk voor mij. Mijn excuses voor mijn slechte taal.

Ik woon nu in Nederland al 6 jaar met mijn man en twee kleine zoontjes. Ik kook elke dag voor hun. In maart 2012 heb ik mijn russischtalige culinaire site begonnen – Goodatcooking.net. Ik vind het recepten schrijven en foto’s van gerechten maken heel leuk. Daarom beslis ik een nieuwe site maken in het Nederlands.

 

Ik hou van koken en ook ik hou fotograferen. Ik maak foto’s niet alleen van lekkere gerechten maar ook van andere verschillende dingen, bijvoorbeeld kerst decoratie of zo. Mijn foto’s kan je via verschillende stockbureau’s kopen, zoals Shutterstock or Fotolia.

Heb je een vraag of een opmerking, neem dan gerust contact met mij op. Mijn e-mail is goodatcooking@gmail.com.

Wil je me volgen op social media, gebruik dan een van de volgende social media icons:

RSSFollow me on FacebookFollow me on InstagramFollow my blog with Google+Follow me on TwitterFollow me on PinterestMijn foto's op 500pxFollow my blog with Bloglovin
 

© Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van GoodAtCookig tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.